Bošković ispred EHF-a posjetio RSCG: Rezultati nacionalnih selekcija potvrda predanog rada

On je najavio nastavak dalje konstruktivne saradnje Saveza sa EHF-om

2033 pregleda 11 komentar(a)
Kapisoda, Bošković i Roganović, Foto: RSCG
Kapisoda, Bošković i Roganović, Foto: RSCG

Rezultati reprezentativnih rukometnih selekcija potvrda su predanog rada, velikog talenta i srca onih koji na najbolji način predstavljaju Crnu Goru, a prepoznati su u rukometnim krugovima širom evropskog kontinenta.

To je ocijenjeno tokom zvanične posjete potpredsjednika Evropske rukometne federacije (EHF) Predraga Boškovića, Rukometnom savezu Crne Gore (RSCG).

Bošković je čestitao predsjedniku RSCG, Petru Kapisodi ostvarene rezultate ženske reprezentacije koja je u prethodna dva mjeseca izborila učešće na Olimpijskim igrama u Tokiju i Svjetskom prvenstvu u Španiji, kao i nedavnom uspjehu rukometaša koji su osigurali mjesto na Evropskom prvenstvu u Mađarskoj i Slovačkoj.

On je najavio nastavak dalje konstruktivne saradnje Saveza sa EHF-om.

Kapisoda je Boškoviću čestitao ponovni izbor za potpredsjednika „evropske kuće rukometa“, ocjenjujući uspješnom saradnju sa EHF-om.

On je podsjetio da EHF u kontinuitetu podržava aktivnosti Saveza i razvoj rukometa u Crnoj Gori.

Na sastanku, kome je prisustvovao i selektor reprezentacije Zoran Roganović, razgovaralo se o takmičenjima koja očekuju reprezentativne selekcije do kraja godine, uz očekivanje da će rezultati i dalje biti na zavidnom nivou.

"Očekujemo da Crna Gora, kao i do sada, bude uspješan domaćin svih takmičenja čiji je organizator, od kojih je najznačajnije Evropsko prvenstvo za rukometašice koje se održava u novembru naredne godine u našoj državi, Sloveniji i Sjevernoj Makedoniji", piše u saopštenju Rukometnog saveza.

Bonus video: