"Lavice" putuju za Šiofok, Nenezić: Sve ide po planu

Crna Gora sjutra igra protiv Mađarske, a u srijedu protiv Brazila

6824 pregleda 3 komentar(a)
Ljubica Nenezić, Foto: Savo Prelević
Ljubica Nenezić, Foto: Savo Prelević

Poslije 25 dana priprema u Podgorici, vrijeme je i za prve provjere - ženska rukometna reprezentacija Crne Gore putuje za mađarski Šiofok, gdje će u utorak i srijedu odmjeriti snage protiv domaćina Mađarske i Brazila, selekcija koje se takođe, pripremaju za najveću svjetsku smotru sportista.

Biće to odlični testovi za "lavice" i prilika da se provjeri trenutna forma, te uoče detalji na kojima je potrebno raditi do prvog meča u Tokiju protiv Angole.

"Iza nas su veoma kvalitetni treninzi i odličan rad od početka pripremnog perioda. Atmosfera u timu je odlična i sve ide onako kako smo i planirale. Ne razmišljamo o umoru s obzirom na to da znamo za što se spremamo. Na turniru u Mađarskoj očekuju nas dvije izuzetne ekipe, u svojim redovima imaju odlično pokrivene sve pozicije, smatram da je prava stvar igrati prijateljske utakmice protiv njih i odraditi provjere pred Igre. Utakmice koje nas očekuju u utorak i srijedu očekujemo s nestrpljenjem, a nakon toga ulazimo u završnu fazu priprema za Tokio. Angola će biti prvi protivnik na Igrama, to je tim protiv koga nemamo priliku da često igramo, očekujem dobru utakmicu i brz rukomet. Već smo počele sa analizom i sigurna sam da ćemo biti spremne da odgovorimo na pravi način, a onda ćemo da idemo korak po korak", poručila je Ljubica Nenezić.

Crna Gora u grupnoj fazi igra protiv Angole, Holandije, Norveške, Japana i Južne Koreje.

Bonus video: