TATJANA JERAMINOK IZVRŠILA PROZIVKU UMJESTO BOJANE POPOVIĆ

Budućnost bez olimpijki počela pripreme

Poslije Olimpijskih igara pridružiće se šefica stručnog štaba Bojana Popović, te Anastasija Babović, Itana Grbić, Tatjana Brnović, Nikolina Vukčević i Ivona Pavićević. Prvi meč u Ligi šampiona 11. septembra protiv Podravke u Koprivnici

9566 pregleda 0 komentar(a)
Foto: ŽRK Budućnost
Foto: ŽRK Budućnost

Budućnost je upalila motore - pod vođstvom Tatjane Jeraminok, „plave” su odradile prvi trening pred početak nove sezone, u koju dvostruki šampion Evrope ulazi sa izmijenjenim i značajno podmlađenim sastavom.

U naredne dvije sedmice, zbog učešća reprezentacije na Olimpijskim igrama u Tokiju, Budućnost će trenirati u nekompletnom sastavu, nakon čega će trener Bojana Popović preuzeti komandu, uz priključenje članica nacionalnog tima Anastasije Babović, Itane Grbić, Tatjane Brnović, Nikoline Vukčević i Ivone Pavićević.

Prvi trening su odradile Armej Atingre, Jovana Kadović, Milica Anđušić, Nađa Kadović, Nina Bulatović, Ivana Mitrović, Ilda Kepić, Katarina Džaferović, Gordana Marsenić i Nataša Ćorović. U narednim danima, timu će se priključiti i nova igračica, juniorka reprezentativka Hrvatske Bruna Zrnić.

ŽRK Budućnost
foto: ŽRK Budućnost

Osim Zrnićeve, pojačanja su Ivana Mitrović i Ilda Kepić.

„Dok navijamo za naše djevojke na Igama u Tokiju, Budućnost mora da krene sa pripremama. Tu sam da pmognem Budućnosti da se odradi uvodni dio priprema, jer je okosnica ekipe ostala u Podgorici i moramo da počnemo da se pripremamo za ono što slijedi, a to je nova sezona Lige šampiona. Pet juniorki je priključeno prvom timu, angažovano je i nekoliko pojačanja, dakle potpuno novi sastav, biće puno posla za trenera Bojanu Popović kada preuzme ekipu. Vjerujem da će tim biti u dobrom ritmu kada Bojana dođe na pripreme, kako bi nastavile sa uigravanjem za rukometne stvari”m kazala je Jeraminok.

U novoj sezoni Lige šampiona, Budućnost će igrati sa francuskim Brestom, mađarskim Ferencvarošem, rumunskim ĆSM Bukureštom, njemačkom Borusijom, ruskim Rostovom, danskim Esbjergom i hrvatskom Podravkom.

Prvi meč u elitnom takmičenju na programu je 11. septembra u Koprivnici protiv Podravke.

Preporučujemo za Vas