sporazuman raskid ugovora

Zbog neizmirenih obaveza Itana Grbić napustila Budućnost, u klub se vraća Matea Pletikosić

"Uprkos nerazumijevanju za odluku koja je donešena u avgustu, manje od mjesec prije početka nove sezone Lige šampiona, ŽRK Budućnost želi Itani Grbić sreću u Budimpešti, u dresu novog kluba FTC-a", kazali su iz kluba

33989 pregleda 193 reakcija 75 komentar(a)
Grbić, Foto: Stefan Ivanović
Grbić, Foto: Stefan Ivanović

Crnogorska reprezentativka Itana Grbić od danas više nije igračica ŽRK Budućnost. Zbog neizmirivanja jednog dijela obaveza iz ugovora iz prethodne sezone, Grbić je naime, zatražila raskid ugovora, saopšteno je iz kluba.

Imajući u vidu to da klub nije uspio da pronađe zajednički jezik sa igračicom, potpisan je sporazum o raskidu ugovora. Grbić će karijeru nastaviti u mađarskom FTC.

Klub je brzo reagovao i već angažovao igračicu na poziciji srednjeg beka – u Budućnost se vraća crnogorska reprezentativka Matea Pletikosić.

"ŽRK Budućnost ovim putem izražava zahvalnost Pletikosić i RK Krim iz Ljubljana, što su uvažavajući situaciju u kojoj smo se našli zbog iznenadne odluke Grbić, pokazali da su iskreni prijatelji našeg kluba. Uprkos nerazumijevanju za odluku koja je donešena u avgustu, manje od mjesec prije početka nove sezone Lige šampiona, ŽRK Budućnost želi Itani Grbić sreću u Budimpešti, u dresu novog kluba FTC-a", kazali su iz kluba.

Preporučujemo za Vas