Bojana Popović: Mnogo grešaka na startu oba poluvremena, mogle smo više

„Bilo je previše grešaka i golova koje smo primile iz tranzicije da bismo mogle da dođemo do boljeg rezultata”, rekla je Tatjana Brnović

6223 pregleda 14 komentar(a)
Foto: EHF
Foto: EHF

Veoma loš početak meča i minus sedam nakon prve polovine 1. poluvremena koštao je rukometašice Budućnost Bemaxa petog poraza u Ligi šampiona, ovog puta od ĆSM-a u Bukureštu (30:22).

„Napravile smo veliki broj grešaka na početku meča, što je protivnik znao da kazni. Loše smo otvorile utakmicu, dok smo u drugom dijelu 1. poluvremena podigle nivo igre i u odbrani i u napadu, pa smo smanjile zaostatak. To je bio dobar period naše igre. I u nastavku smo krenule sa velikim brojem grešaka, izgubile ritam i potrebnu koncentraciju, nismo igrale kako možemo. Imamo mlad tim, ali smo mogle da pružimo više danas”, istakla je Bojana Popović.

Povezani članci

24. Oktobar 2021.

Budućnost Bemax nemoćna u Rumuniji

I pivotkinja Tatjana Brnović je na konferenciji za novinare po završetku meča naglasila da je bilo previše tehničkih grešaka na početku oba poluvremena, da bi se ostvario bolji rezultat u Bukureštu.

„Loše smo otvorile utakmicu, napravile veliki broj grešaka i protivnik je to znao da iskoristi. Uspjele smo da se vratimo i da priđemo protivniku u nastavku prvog poluvremena, osjetile smo da možemo da napravimo nešto više, možda ne da dođemo do pobjede, ali jesmo da ostavimo bolji utisak. I u nastavku smo krenule da pravimo tehničke greške, nismo uspjele da se vratimo, jer je bilo previše grešaka i golova koje smo primile iz tranzicije da bismo mogle da dođemo do boljeg rezultata”, rekla je Brnovićeva.

Bonus video: