Adžić: Imamo prostor za napredak, nismo se prilagodili kriterijumu suđenja

"Nismo imali dovoljno raspoloženih igračica i strpljenja da sprovodimo ono što smo dogovorili u napadu. U drugom poluvremenu smo odigrali odbranu koja njima manje odgovara i sveli ih na samo 11 golova, što je svakako pozitivna stvar", kazao je Adžić
902 pregleda 0 komentar(a)
Dragan Adžić, Foto: Boris Pejović
Dragan Adžić, Foto: Boris Pejović

Trener rukometašica Budućnosti Dragan Adžić kazao je nakon poraza od Rostova 24:22 u drugom kolu Glavne runde Lige šampiona da njegov tim na terenu nije uradio sve što je planirao.

"Spremali smo se za njih u situaciji kada smo znali da neće igrati Ana Vjahireva, ali ni u napadu, ni u odbrani nijesmo odradili u potpunosti ono što smo planirali. Najvažnije je da ima dosta prostora za napredak u našoj igri i vjerujem da ćemo kroz duele sa Brestom i Kopenhagenom, dostići nivo forme koji će garantovati da spremni dočekujemo Rostov u ''Morači'' i da možemo da im se revanširamo pred našim navijačima", rekao je Adžić.

Budućnost je u Rusiji poklekla u posljednjih desetak minuta.

"Nismo imali dovoljno raspoloženih igračica i strpljenja da sprovodimo ono što smo dogovorili u napadu. U drugom poluvremenu smo odigrali odbranu koja njima manje odgovara i sveli ih na samo 11 golova, što je svakako pozitivna stvar", kazao je Adžić.

Budućnost je imala čak 12 isključenja.

"Nismo se adekvatno adaptirali na kriterijum suđenja, iako smo znali da se nešto ovako može očekivati. Ipak, nema dileme da će forma da ide uzlaznom putanjom i da imamo veliki prostor za napredak u nastavku sezone", zaključio je Adžić.

Bonus video: