Miloš Vujović: Sa Slovencima će se sve odlučivati, protiv Makedonaca imamo veće šanse

U Mađarskoj i Sloveniji u četvrtak počinje Evropsko prvenstvo za rukometaše- Crna Gora u grupi sa Danskom, Slovenijom i Sjevernom Makedonijom.

10440 pregleda 0 komentar(a)
Miloš Vujović, Foto: Filip Roganović
Miloš Vujović, Foto: Filip Roganović

Iza muške rukometne reprezentacije Crne Gore su jedne od najtežih priprema, smatra krilo "lavova", Miloš Vujović.

Crna Gora danas preko Beograda putuje u Debrecin, gdje će igrati mečeve Evropskog prvenstva, koje se od 13. do 30. januara održava u Mađarskoj i Slovačkoj.

"Jedne od najtežih priprema, koje sam radio u Crnoj Gori. Korona nam je dosta promijenila planove. Posljednjih nekoliko dana trenirali smo bez selektora i nekoliko igrača. Pokušali smo da izvučemo maksimum, koliko smo mogli, a vidjećemo da li će to biti dovoljno za sljedeće utakmice. Imamo jasan cilj, želimo da napravimo korak više. Daćemo sve od sebe", poručio je Vujović.

Crna Gora takmičenje u grupi A otvara utakmicom sa Danskom. U grupi su još Sjeverna Makedonija i Slovenija.

"Danska je velesila. Smatram da ta prva utakmica protiv njih može biti i dobra po nas, jer kasnije imamo dosta vremena da se koncentrišemo i odigramo dobro protiv Slovenije i Sjeverne Makedonije".

U drugu fazu prolaze dvije selekcije iz grupe.

"Slovenija i Sjeverna Makedonija su kvalitetne reprezentacije. Protiv Makedonaca imamo veće šanse, nego protiv Slovenije, ali takođe mislim da će se sa Slovenijom sve odlučivati", smatra Vujović.

Bonus video: