VIDEO Ružan incident nakon velike pobjede: Lasica pljunuo ka makedonskim navijačima, Ševaljević se izvinio

Marko Lasica je u jednom trenutku izašao iz grupe koja je aplaudirala navijačima, krenuo put makedonskog sektora i pljunuo

33912 pregleda 204 reakcija 73 komentar(a)
Crnogorski rukometaši i makedonski navijači, Foto: Reuters
Crnogorski rukometaši i makedonski navijači, Foto: Reuters

Rukometaši Crne Gore sinoć su ostvarili veliku pobjedu nad Sjevernom Makedonijom u 2. kolu Evropskog prvenstva (28:24), zadržali šanse da se plasiraju u drugu fazu - potreban im je bod u duelu sa Slovenijom, u posljednjoj rundi grupe A.

Nakon sinoćnjeg meča došlo je do konflikta između naših igrača i makedonskih navijača, kojih je u dvorani u Debrecinu bilo u velikom broju.

U TV prenosu i na fotografijama se vidjelo kako momci u zelenim dresovima razgovaraju sa publikom, da razgovor nije prijatan, a danas su se i pojavili snimci - Marko Lasica je u jednom trenutku izašao iz grupe koja je aplaudirala navijačima, krenuo put makedonskog sektora i pljunuo!

Makedonski navijači su reagovali, ali brzo su prišli ostali reprezentativci Crne Gore, na čelu sa Vaskom Ševaljevićem, koji ih je saslušao a zatim kazao:

"Ako je to uradio, ja se izvinjavam".

Situacija se brzo smirila, mada se na snimku čuje da su Makedonci bili revoltirani gestom Lasice, pa je bilo i "sočnih" psovki upućenih crnogorskim igračima.

Očekivano, navijači su navijači, a jedan sportista, reprezentativac, ni u kom slučaju i ni po koju cijenu ne bi smio sebi da dozvoli da uradi ono što je uradio Lasica, bez obzira što se događalo tokom utakmice...

Bonus video: