Lazović: Igrali smo pametno i lagano pobijedili

„Znači nam svaki igrač. Mi smo jedan tim i sa Stevanom, i sa Čakijem, i sa Milošem, i kad nisu u sastavu, svi dišemo kao jedan. Samo je pitanje trenutka kada će da se priključe“, rekao je defanzivni specijalista

3622 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Vuk Lazović je nakon pobjede nad Slovenijom skrenuo dosta pažnje izjavom da je sve ovo što se dešava normalno, kao da Crna Gora nije savladala tim znatno većeg renomea. Ali, poslije trijumfa nad Hrvatskom (32:26), čini se da su te njegove riječi bile adekvatne.

„Svi to prepričavaju, simpatično im je, ali stvarno se tako osjećamo. Dišemo i igramo kao jedan, dopunjujemo se u svakom trenutku. Malo nas je omeo kriterijum, ja sam na samom startu dobio dva isključenja i morali smo da se pazimo. Igrali smo pametno i nametnuli našu igru, a kad je tako onda nemamo problema“, rekao je 33-godišnji specijalista za odbranu.

Lazović je već u 9. minutu imao dva isključenja, ali je ostao na terenu do kraja meča.

„Tu sam među starijima i ako ko može i mora da se suzdrži, onda sam to ja. Dozivao sam igrače pored sebe da igramo gusto, da se ne odvajamo, kako ne bi došlo do situacije da na velikom prostoru ostanem jedan na jedan da oni traže dva minuta. Ispunili smo sve što smo zacrtali i lagano pobijedili“.

U tim se vratio Stefan Čavor, protiv Holandije bi u sastavu trebalo da budu i Stevan Vujović i Miloš Božović.

„Znači nam svaki igrač. Mi smo jedan tim i sa Stevanom, i sa Čakijem, i sa Milošem, i kad nisu u sastavu, svi dišemo kao jedan. Samo je pitanje trenutka kada će da se priključe“.

Bonus video: