Stevan Vujović: Holanđani su se igrali rukometa, mi smo se ustručavali

„I Francuska i Island mogu da padnu. Nikad se ne zna, možemo da savladamo obje ekipe“, poručio je najstariji od četvorice Vujovića u nacionalnom timu

8171 pregleda 4 komentar(a)
Foto: Stefan Ivanović
Foto: Stefan Ivanović

Stevan Vujović neće po dobrom pamtiti debi na 15. Evropskom prvenstvu nakon preležanog koronavirusa.

Ušao je u igru sredinom 2. poluvremena, dao dva gola za minimalni zaostatak (22:23 i 23:24), ali nije mogao da spriječi poraz od Holandije (30:34).

„Holanđani su nas pobijedili energijom. Bili smo statični u odbrani, nismo zatvarali prostor i njihova dodavanja. Igrali su se rukometa, a mi smo se malo ustručavali. Čini mi se da smo bili u grču, vjerovatno zbog velikog broja navijača koji su došli iz Crne Gore. Poremetilo nas je i što smo prvi put bili favoriti, bilo je više pritiska nego na svim prethodnim utakmicama“, priznao je iskusni bek rumunskog Minaura.

Nema predaje. Crna Gora ima još mečeve sa Francuskom i Islandom, dvije pobjede bi mogle da joj donesu polufinale, jedna vjerovatno meč za 3. mjesto.

„Mislim da ćemo jednako ulaziti u sve preostale utakmice - na pobjedu. I Francuska i Island mogu da padnu. Nikad se ne zna, možemo da savladamo obje ekipe“, poručio je najstariji od četvorice Vujovića u nacionalnom timu.

Bonus video: