Dejan Savićević posjetio "lavove" u Budimpešti

"Kako god da se završe i preostale dvije utakmice, bićete dočekani kao heroji. Vi ste svojim rezultatima, koje ste napravil to i zaslužili", poručio je Savićević

16180 pregleda 400 reakcija 21 komentar(a)
Foto: RSCG
Foto: RSCG

Predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore (FSCG), Dejan Savićević posjetio je večeras rukometnu reprezentaciju, nakon što je juče sa tribina "MVM arene" bodrio "lavove" protiv Holandije.

Uz čestitke na dosadašnjim izdanjima i rezultatima na Evropskom prvenstvu, Savićević je "lavovima" poželio uspjeh i u preostala dva meča glavne runde - protiv Francuske i Islanda.

Dejan Savićević
foto: RSCG

"Kada ste krenuli na put bili ste prežaljeni. Ali pokazali ste volju, želju, snagu i kvalitet da napravite nešto što će sigurno biti zapisano u istoriji crnogorskog rukometa. Nastavite ovako - već ste mnogo uradili, ali nemojte da se zadovoljavate onim što ste postigli. Imate još dvije utakmice. Probajte da zabilježite još koju pobjedu i da se uzdignuta čela vratite u Crnu Goru. Kako god da se završe i preostale dvije utakmice, bićete dočekani kao heroji. Vi ste svojim rezultatima, koje ste napravil to i zaslužili", poručio je Savićević.

Dejan Savićević
foto: RSCG

U ime igrača, Savićeviću se zahvalio kapiten Vasko Ševaljević.

Dejan Savićević
foto: RSCG

"Posjeta Savićevića je još jedna potvrda izuzetne saradnje koju imaju dva saveza, a treba podsjetiti da je prvi čovjek Fudbalskog saveza uputio čestitku i nakon prolaska u glavnu fazu šampionata", saopšteno je iz Rukometnog saveza Crne Gore.

Bonus video: