Roganović i Mrvaljević u svađi? Selektor: Nemam komentar na to što se dešava unutar ekipe

Ono što je, nakon informacije o svađi u taboru nacionalnog tima, upalo u oči bila je scena prije početka duela sa Islandom – prvi put dva najistaknutija člana stručnog štaba “lavova” nisu zagrljeni odslušali i pjevali himnu

44048 pregleda 178 reakcija 41 komentar(a)
Zoran Roganović, Foto: Reuters
Zoran Roganović, Foto: Reuters

Kao što obično biva, dok se pobjeđuje sve je kako treba, kada se gubi – na površinu izlaze problemi.

Odmah nakon meča sa Islandom, u prenosu na RTCG čula se informacija da su selektor Zoran Roganović i sportski direktor Draško Mrvaljević u svađi, da ne pričaju jedan s drugim.

“Nemam komentar na to što se dešava unutar ekipe. Ne mogu da komentarišem to što se priča u prenosu”, kazao je Roganović u miks zoni poslije utakmice.

Ono što je, nakon informacije o svađi u taboru nacionalnog tima, upalo u oči bila je scena prije početka duela sa Islandom – prvi put dva najistaknutija člana stručnog štaba “lavova” nisu zagrljeni odslušali i pjevali himnu.

Mrvaljević je vodio reprezentaciju na prva dva meča grupne faze, protiv Danske i Sjeverne Makedonije, jer je Roganović bio pozitivan na koronavirus.

Crna Gora je porazom od Islanda završla nastup na Evropskom prvenstvu, na kome je ostvarila tri pobjede, izborivši plasman među najboljih 12 selekcija.

Bonus video: