Simić: Dva različita poluvremena, Island ne možemo dobiti na srčanost

"Lavovi" porazom od Islanda (34:24) završili takmičenje na Evropskom prvenstvu

10084 pregleda 4 komentar(a)
Simić, Foto: Reuters
Simić, Foto: Reuters

Rukometaši Crne Gore danas su porazom od Islanda završili učešće na Evropskom prvenstvu - "lavovi" su izgubili od Islanda 34:24.

Crnogorski rukometaši su nervozno otvorili utakmic, Islanđani su već u prvom poluvremenu imali deset golova viška i na kraju ubjedljivo slavili.

"Igrali smo dva različita poluvremena. U prvom nam se dešavaju situacije da ne igramo sa istom energijom i žarom. Ekipa kao što je Island ne može se dobiti samo na srčanost. Imaju vikinški duh, bore se. Trebalo je da budemo pametniji u nekim situacijama. Na svakoj poziciji, osim lijevog krila su bili bolji. Zaslužili su pobjedu", rekao je golman "lavova", Nebojša Simić poslije utakmice.

"Lavovi" su ostvarili najveći uspjeh u istoriji crnogorskog rukometa.

"Napravili smo pet koraka unaprijed. Proći u glavnu rundu je velika stvar. Onda smo dobili Hrvatsku i pokazali da nijesmo tu došli slučajno. Protiv Holandije smo imali veliku šansu, nijesmo je iskoristili, a protiv Francuske smo odigrali dobar meč, oni su bili nadmoćniji. Opšti utisak je nevjerovatan - ponosan sam na ekipu. Nedostaje nam iskustvo, koje smo dobili na ovom prvenstvu", poručio je Simić.

Bonus video: