Zajedno smo jači!

Nastavljena uspješna saradnja…

65096 pregleda 0 komentar(a)
Foto: SBBet
Foto: SBBet

„Svakim dahom, Svakim korakom i Uloženim naporom smo bliži cilju. Živimo za pobjedu. Zajedno smo jači.“

Tako je ponosni sponzor SBbet živio za svaku pobjedu Lavova na ovom šampionatu!

A kao najbolja vijest za početak ove godine stavljen je paraf na ugovor gdje će najstarija sportska kladionica u Crnoj Gori po treći put stajati na dresu crnogorske reprezentacije.

“SBbet kao kompanija koja društvenu odgovornost stavlja među vodilje svog poslovanja, produžetak saradnje sa rukometnim savezom Crne Gore po drugi put predstavlja veliko zadovoljstvo”

Želimo da i tokom ove godine kada naša kompanija slavi ogromni jubilej – 25 godina poslovanja, budemo ponosni pokrovitelj ovih srčanih djevojaka i momaka koji ujedno predstavljaju najbolju generaciju crnogorskog rukometa.

U svim vašim daljim takmičenjima nastavićemo da vas podržavamo i ponosno stojimo na dresu reprezentacije koja na najbolji način predstavlja svoju državu.

Poručio je Igor Mujović, predstavnik kompanije SBbet.

SBBet
foto: SBBet

Sa druge strane predsjednik rukometnog saveza Crne Gore, Petar Kapisoda nije krio zadovoljstvo, što će i u narednoj godini SBbet ostati na dresu ovih momaka i djevojaka.

„Zadovoljstvo je, evo danas smo u prilici da, po drugi put odnosno treću godinu zaredom produžimo ugovor sa kompanijom SBbet.

Mislim da neću kriti zadovoljstvo jer se radi o našim iskrenim navijačima. Prije svega drago mi je što neđe rezultat ovih momaka i đevojaka na ovim zadnjim nastupima je možda kruna onoga što radimo sa kompanijom SBbet.

Drago mi je što su baš oni prvi u ovoj godini, i nadam se da će naša saradnja trajati još dugi niz godina na obostrano zadovoljstvo.

Još jednom želim da im se iskreno zahvalim što su uz nas već treću godinu i nadam se da su i oni zadovoljni sa onim što mi pružamo. „

Ugovorom je predviđeno da će sve reprezentativne selekcije kao i prethodnih godina, na opremi nositi logo „SBbet-a“, a ta kompanija i dalje će biti sponzor Prve muške i Prve ženske lige, čiji zvanični naziv će dakle, biti SBbet Prva muška i SBbet Prva ženska liga.