Milena Raičević se vratila u Budućnost, stigla i Brazilka De Kastro

Raičević se poslije sezone u turskom Kastamonuu vraća u klub čiji dres je prethodno nosila od početka karijere i sa kojim ima dva trofeja Lige šampiona

4261 pregleda 4 komentar(a)
Milena Raičević, Foto: ŽRK Budućnost
Milena Raičević, Foto: ŽRK Budućnost

Ženski rukometni klub Budućnost Bemax nastavlja da se pojačava za narednu sezonu.

Crnogorska reprezentativka Milena Raičević i Brazilka Adriana Kardoso de Kastro u naredne dvije godine nosiće dres našeg kluba.

Raičević se poslije sezone u turskom Kastamonuu vraća u klub čiji dres je prethodno nosila od početka karijere i sa kojim ima dva trofeja Lige šampiona.

Suvišno je govoriti koliko dolazak jedne od šest zvijezda najtrofejnijeg crnogorskog kluba znači za tim Bojane Popović, jer se radi o igračici koja je godinama na najvišem nivou u evropskom rukometu.

Uz Raičević, na dvogodišnju vjernost obavezala se i desno krilo Kardoso de Kastro, koja u Podgoricu stiže iz francuskog Meca. Nastupala je i za reprezentaciju Brazila, a prije Meca, bila je članica španske Bera Bere.

Uprava kluba ranije je dogovorila nastavak saradnje sa francuskom golmankom Armel Atingre, kao i crnogorskim reprezentativkama Ivonom Pavićević i Ninom Bulatović, dok je kao pojačanje stigla juniorska reprezentativka Bugarske Mari Plamenova Tomova.

Bonus video: