Racković srušio Lovćen u Pljevljima, titula na pragu Budve

Nakon večerašnjeg meča u Pljevljima, čini se da je sve riješeno - Rudar je iznenadio Cetinjane, slavio 30:27 i praktično promovisao tim Dejana Dragnića u novog šampiona

3300 pregleda 0 komentar(a)
Rukometaši Rudara, Foto: MNE rukomet
Rukometaši Rudara, Foto: MNE rukomet

Poslije prvog dijela sezone, rukometaši Budvanske rivijere su bili nadomak druge titule u klupskoj istoriji, jer su najvećeg rivala i aktuelnog prvaka, Lovćen, savladali 33:24.

Nakon večerašnjeg meča u Pljevljima, čini se da je sve riješeno - Rudar je iznenadio Cetinjane, slavio 30:27 i praktično promovisao tim Dejana Dragnića u novog šampiona.

Sada je, naime, Lovćenu potrebno čudo nad čudima - da savlada sve rivale do kraja, po mogućnosti Budvane dvocifrenom razlikom, a da dočeka i još jedan poraz tima koji je ove sezone neprikosnoven...

Heroj Rudara je bio Filip Racković, koji je dva dana nakon što je protiv Sutjeske dao 12 golova iz 13 pokušaja ostavio još upečatljiviji utisak i 13 puta zatresao mrežu Zarije Lutovca.

Odlični su bili i Dragan Jelušić sa šest i Nikola Andrić sa pet golova, dok su kod Cetinjana odskočili Igor Marković sa 10 i Vuk Latković sa šest.

Ubjedljivu pobjedu je upisalo Berane 1949 protiv Danilovgrada - 34:19, a po pet puta mrežu gostiju su zatresli Nikola Babović, Željko Femić, Danilo Joksimović i Slobodan Zonjić, kao i Petar Čampar za Danilovgrad.

Bonus video: