Roganović objavio spisak za EHF sedmicu

Mini pripreme koje će odraditi naredne sedmice prilika su da se selektor Zoran Roganović i stručni štab uvjere u trenutnu formu reprezentativaca i počnu sa uigravanjem za baraž za Svjetsko prvenstvo, u kojem će u aprilu protivnik biti Bosna i Hercegovina ili Grčka

5864 pregleda 8 komentar(a)
Roganović, Foto: Stefan Ivanović/RSCG
Roganović, Foto: Stefan Ivanović/RSCG

Muška seniorska reprezentacija Crne Gore okupiće se u ponedjeljak u Podgorici i odraditi trodnevne pripreme u sklopu EHF sedmice.

Biće to prvo okupljanje „lavova“ nakon januara i osvajanja 11. mjesta na Evropskom prvenstvu koje je održano u Mađarskoj i Slovačkoj.

Mini pripreme koje će odraditi naredne sedmice prilika su da se selektor Zoran Roganović i stručni štab uvjere u trenutnu formu reprezentativaca i počnu sa uigravanjem za baraž za Svjetsko prvenstvo, u kojem će u aprilu protivnik biti Bosna i Hercegovina ili Grčka.

Selektor Roganović za predstojeću akciju računa na 19 igrača, koji su nastupili na januarskom Evropskom prvenstvu. U nacionalni tim vraća se lijevo krilo Aleksandar Bakić koji se nakon oporavka od povrede ustalio u hrvatskom timu Nekse.

U odnosu na prvenstvo na kojem je ostvaren najveći uspjeh crnogorskog muškog rukometa, zbog povreda, klupskih obaveza ili porodičnih razloga, a sve u dogovoru sa selektorom Roganovićem, u ovoj akciji neće biti golmana Nikole Matovića, te pivota Nemanje Grbovića, Nebojše Simovića i Vuka Lazovića.

Spisak reprezentacije Crne Gore za EHF sedmicu:

Golmani

Nebojša Simić

Mile Mijušković

Krila

Miloš Vujović

Filip Vujović

Aleksandar Bakić

Marko Lasica

Mirko Radović

Pivoti

Luka Vujović

Miodrag Ćorsović

Bekovi

Vasko Ševaljević

Miloš Božović

Radojica Čepić

Božo Andjelić

Vasilije Kaludjerović

Božidar Simić

Stevan Vujović

Stefan Čavor

Branko Vujović

Risto Vujačić

Bonus video: