RSCG: Pričinjena materijalna šteta, nepoznata osoba iznijela značajan dio dokumentacije

Kancelarija Rukometnog saveza Crne Gore obijena je u noći između utorka i srijede

5245 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Za sada nepoznata osoba iznijela je značajan dio dokumentacije iz prostorija Rukometnog saveza Crne Gore (RSCG), a pričinjena je i materijalna šteta.

To je saopštio Savez, dodavši da je o svemu obaviještena policija.

Kancelarija Rukometnog saveza Crne Gore obijena je u noći između utorka i srijede. Na snimcima sigurnosnih kamera vidi se maksirani muškarac sa rukavicama, koji je dva i po sata proveo u prostorijama na južnoj tribini stadiona pod Goricom.

foto: Privatna arhiva

"Kancelarija Rukometnog saveza Crne Gore obijena je u noći između utorka i srijede. Za sada nepoznata osoba iz prostorija Saveza koje se nalaze na južnoj tribini stadiona pod Goricom, iznijela je značajan dio dokumentacije i pričinjena je materijalna šteta, a o slučaju je odmah obavještena Uprava policije. Savez izražava zahvalnost pripadnicima policije na profesionalnoj i brzoj reakciji, u nadi da će tragovi koje su izuzeli tokom višečasovnog uviđaja, biti od koristi za pronalazak počionioca ovog djela", saopšteno je iz Saveza.

Dodaju da su "zaprepašćeni djelom koje je izvršeno i koje je nezabilježeno u našoj državi, imajući u vidu to da se radi o nacionalnom sportskom savezu."

"Istovremeno, vjerujemo da će nadležni organi odraditi svoj dio posla i da će u izvršilac ovog djela biti proceusiran u najkraćem roku", zaključeno je u saopštenju Rukometnog saveza Crne Gore.

Bonus video: