Predao se glavni osumnjičeni za ubistvo hrvatskog rukometaša u Skoplju

Ranije je uhapšena i Klementina Letkovska, koja je počela da se spominje u medijima nakon objave uznemirujućeg snimka trenutka kada je nesrećni rukometaš napadnut

7483 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

Glavni osumnjičeni za ubistvo hrvatskog rukometaša Denisa Tota predao se policiji u Skoplju, piše Index.

Riječ je o Angelu Georgiovskom. On je rano jutros odveden u pritvor u Skoplju, objavilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Sjeverne Makedonije.

“A.G. (28), prvoosumnjičeni za kazneno djelo ubistva Denisa Tota, 13. aprila 2022. oko 2 sata priveden je u Kazneno-popravni zavod Skoplje na izdržavanje mjere pritvora koju je odredio nadležni sud”, navelo je ministarstvo u saopštenju.

MUP Makedonije raspisao je prije nekoliko dana potjernicu za Georgiovskim, glavnim osumnjičenim za ubistvo Denisa Tota u noćnom klubu u Skoplju u noći između srijede i četvrtka.

Do sada je policija ispitala sve osobe koje su se zatekle ispred kluba, kao i vlasnika, te osoblje.

Ranije je uhapšena i Klementina Letkovska, koja je počela da se spominje u medijima nakon objave uznemirujućeg snimka trenutka kada je nesrećni rukometaš napadnut.

Napadači su ga žestoko tukli dok je bespomoćno ležao na tlu. Na snimcima se vidi da u premlaćivanju rukometaša učestvuje ženska osoba, a navodno je riječ o Letkovskoj.

Kasnije se pojavila informacija da su Klementina Letkovska i jedan od napadača pokušali da pomognu Denisu Totu, ali su pobjegli s mjesta događaja kada su shvatili da je u nesvijesti. Letkovska je navodno od ranije poznavala ubijenog Tota.

Bonus video: