Dragan Adžić: Dobro naučena lekcija, biće drugačije protiv Meca

"Čvrsto sam stajao na zemlji poslije pobjede nad Bitighajmom, tako je i poslije ovog poraza. U pravi čas je došla lekcija od najboljih, od djevojaka koje su osvajala zlatne medalje na Olimpijskim igrama, svjetskim i evropskim prvenstvima", rekao je Adžić za „Vijesti”
50 pregleda 14 komentar(a)
Dragan Adžić, Foto: Reuters
Dragan Adžić, Foto: Reuters
Ažurirano: 14.10.2017. 18:36h

Trener rukometašica Budućnosti Dragan Adžić kazao je, nakon poraza od Vajpersa 29:19 u drugom kolu Lige šampiona, da je vidio gdje je njegov tim griješio i da zna da to može da se ispravi.

"Nismo bili spremni da odgovorimo na igru Vajpersa, koji je bio 'ranjen' poslije dva poraza, u Mecu i potom u prvenstvu, pa je ovakva njegova reakcija bila razumljiva i očekivana. Već znam gdje smo griješili i znam da možemo to da popravimo, Ovo će biti dobro naučena lekcija od najboljih igračica i siguran sam da ćemo već protiv Meca igrati drugačije. Norveške ekipe su nas i na početku nekih prethodnih ciklusa ubjedljivo pobjeđivale, pa je kasnije bilo drugačije", rekao je Adžić

On je rekao da su padovi u igri očekivani.

"Kao što sam nakon dobre igre protiv Bitighajma i napomenuo, znao da će biti padova ove sezone. Čvrsto sam stajao na zemlji poslije te pobjede, tako je i poslije ovog poraza. U pravi čas je došla lekcija od najboljih, od djevojaka koje su osvajala zlatne medalje na Olimpijskim igrama, svjetskim i evropskim prvenstvima", rekao je Adžić za „Vijesti”.

Bonus video: