Podgoričanke kao uzor Zagrepčankama, trener Lokomotive: Milena Raičević je šefica

Lokomotiva, koja ima dva poraza na startu, od 18 sati dočekuje podgoričke "plave"

4447 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Rukometni klub Lokomotiva Zagreb
Foto: Rukometni klub Lokomotiva Zagreb

Za rukometašice Lokomotive to što radi Budućnost Bemax može da bude model na koji treba da se ugladaju, kazao je trener zagrebačkog kluba Nenad Šoštarić uoči subotnjeg duela u 3. kolu Lige šampiona u Zagrebu.

Lokomotiva, koja ima dva poraza na startu, od 18 sati dočekuje podgoričke "plave".

"Budućnost za ovu našu današnju ekipu mora da bude uzor. Prošle godine su krenule u Ligu šampiona s mladom ekipom i u početku gubile s velikom razlikom. Tokom sezone su došle do toga da su na kraju osvojile šest bodova, a Podravka, koja ih je na startu ubjedljivo pobijedila, ostala je na ta dva boda", kazao je Šoštarić, naglasivši da je glavna stvar u igri Budućnosti "to što se zna ko šta radi".

Povezani članci

23. Septembar 2022.

Budućnost u Zagrebu - cilj je druga evropska pobjeda

"Zna se da je šefica Milena Raičević, da je Atingre na golu, da je na desnom krilu De Kastro iz brazilske reprezentacije, da je tu Pletikosić i da su one vođe ekipe. Druga stvar je njihova odlična odbrana, što je kod njih već tradicija, i ta je odbrana ponekad na granici grubosti. Treba još reći da su na utakmicu u Tursku putovale tri dana autobusom jer nije bilo avionske linije i onda pobijedile Kastamonu s 13 razlike. To je to o čemu pričam", rekao je Šoštarić.

Bonus video: