Bosanci bez pritiska protiv Crne Gore, Smajlagić: Igramo da budemo što bolji

Crna Gora je na startu bila bolja od Kosova 29:20

3618 pregleda 0 komentar(a)
Smajlagić i Panić na pres konferenciji, Foto: RSBIH
Smajlagić i Panić na pres konferenciji, Foto: RSBIH

Selektor rukometne reprezentacije BIH Irfan Smajlagić kazao je da njegov tim nema pritisak pred duel sa Crnom Gorom.

BIH dočekuje “lavove” u nedjelju u Sarajevu od 20 sati u meču drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine, nakon poraza od Slovenije na startu (28:20).

"Protiv Slovenije nam je bila prva utakmica u ovom rosteru i to protiv ekipe koja je sastavljena od vrhunskih rukometaša. Mi težimo da budemo najbolji što možemo. Paralelno radimo na više područja. Ne bježimo od rezultata, želimo da svaki igrač da maksimum. Ne igramo da izgubimo, igramo da budemo što bolji. Nema pritiska pred duel protiv Crne Gore. Moramo da imamo strategiju koja će davati pobjede, ne smije nas ništa iznenaditi", kazao je Smajlagić.

Marko Panić očekuje veliku podršku navijača u Skenderiji.

"Ne tražimo alibi, igrali smo sa Slovenijom koja je prvi šešir evropskog rukometa. Rekao sam šefu da sam se iznenadio kako smo odigrali 40 minuta. Crna Gora je dobra ekipa, ali možemo da igramo protiv njih na domaćem terenu. Daćemo maksimum, ne mogu sad da ćemo pobijediti. U Mariboru smo imali sjajnu podršku, nadam se i dolasku velikog broja navijača u Skenderiju", kazao je Panić.

Crna Gora je na startu bila bolja od Kosova 29:20.

Bonus video: