Poruke Vujovića - Miloš: Ne brinem za budućnost Crne Gore; Branko: Svi možemo da budemo zadovoljni

„Hvala svim navijačima koji su došli da nas podrže, zaista je bilo predivno slušati na jednoj tribini naše, a na drugoj pristalice BiH kako na kraju zajedno skandiraju i bodre Crnu Goru”, poručio je Miloš Vujović

9132 pregleda 6 komentar(a)
Branko Vujović na utakmici sa Bosnom i Hercegovinom, Foto: Rukometni savez BiH
Branko Vujović na utakmici sa Bosnom i Hercegovinom, Foto: Rukometni savez BiH

Miloš Vujović je opet letio terenom, realizovao svih osam šuteva (pet iz igre, tri iz sedmeraca) i bio jedan od heroja ubjedljive pobjede rukometaša Crne Gore na gostovanju u Sarajevu (36:25).

„Ponosan sam na ekipu, dugo nisam ostvario pobjedu veću od 10 razlike. Presrećan sam, od početka smo igrali kako smo se dogovorili. Igrali smo tačno, brzo, sve je išlo po planu, nismo dozvolili rivalu da nas iznenadi u bilo kom segmentu. Znamo svoje ciljeve, naš put. Samo bi trebalo da nastavimo ovako i ne brinem za budućnost Crne Gore”, rekao je 29-godišnji Cetinjanin.

Najbolje lijevo krilo posljednjeg Evropskog prvenstva zna da su „lavovi” blizu šampionata u Njemačkoj.

„Jednom nogom smo kročili na Evropsko prvenstvo, ali sigurno je da se nećemo opustiti. Ovo će nam biti dodatni vjetar u leđa, da nastavimo da radimo što bolje i jače. Hvala svim navijačima koji su došli da nas podrže, zaista je bilo predivno slušati na jednoj tribini naše, a na drugoj pristalice BiH kako na kraju zajedno skandiraju i bodre Crnu Goru”, poručio je Vujović

Njegov prezimenjak Branko je srećan što Crna Gora 2023. godinu dočekuje na 1. mjestu grupe 7 sa četiri boda i gol-razlikom plus 20.

„Kao što sam i najavio, u meč smo ušli potpuno spremni i koncentrisani. U 1. poluvremenu smo već imali 10 razlike, u drugom igrali malo slabije, ali su tada domaći bili opušteniji. Dobro je da smo prvu EHF sedmicu konačno otvorili sa dvije pobjede, svi možemo da budemo zadovoljni”, istakao je desni bek Hanovera.

Bonus video: