Đer sa druge planete, Budućnost nijemi posmatrač

Đer je pokazao da je u ovom momentu neuporedivo bolja ekipa od Budućnosti u 6. kolu Lige šampiona - 32:19 (15:9)

10967 pregleda 9 komentar(a)
Odbrana nije postojala u drugom poluvremenu, Foto: ŽRK Budućnost
Odbrana nije postojala u drugom poluvremenu, Foto: ŽRK Budućnost

Budućnost Bemaks na pauzu u Ligi šampioinaa odlazi nakon prave rukometne lekcije u Đeru - 32:19.

Domaće igračice su sjajno ušle u utakmicu u 14. minutu vodile su sa 8:1, a samo je Nina Bulatović pogodila za "plave".

Potom se razigrala Vanesa Agović, dala je gol nakon pet godina, šest mjeseci i sedam dana u Ligi šampiona a onda do poluvremena još tri - ukupno četiri iz pet pokušaja do poluvremena.

Budućnost je prišla na četiri razlike, ali je domaća ekipa pokazala enorman kvalitet, uigranost i klasu i napadom za svega četiri sekunde postigla je pogodak za 15:9 na poluvremenu.

U nastavku je opet Đer prvi dao gol, a onda je Brazilka Kardoso promašila zicer, a potom i sedmerac i igra se Budućnosti raspala. Domaće su postigle čak sedam golova u prvih osam minuta nastavka, a osim Agović raspoložena je bila samo još Ivona Pavićević i ubjedljiv poraz je bio neminovan.

Bojana Popović, šefica struke je i prije sredine nastavka odlučila da da što veću minutažu igračicama koje su manje igrale, a priliku je iskoristila Katarina Džaferović sa četiri gola, samo pogodak manje od najefikasnijih u "plavom" timu, Agović i Pavićević.

Indisponirana je bila kapitenka - Milena Raičević dala je samo gol iz sedam šuteva.

Đer je lider grupe B sa 10 bodova, pet pobjeda i poraz. Budućnost je peta, u zoni plej-ofa sa pet bodova. Dvije pobjede, remi i tri poraza.

Bonus video: