Rukometni savez pozvao navijače na fer i sportsko navijanje

Podgorica će od sjutra biti domaćin jedne od grupa šampionata Evrope, a crnogorske rukometašice na startu igraće sjutra sa Španijom.

5721 pregleda 8 komentar(a)
Foto: Stefan Ivanović/RSCG
Foto: Stefan Ivanović/RSCG

Rukometni savez pozvao je navijače da fer i sportskim navijanjem bodre reprezentaciju Crne Gore na Evropskom prvenstvu. Podgorica će od sjutra biti domaćin jedne od grupa šampionata Evrope, a crnogorske rukometašice na startu igraće sjutra sa Španijom. Savez je apelovao na navijače da na vrijeme dođu u dvoranu Morača kako bi se izbjegle gužve na ulazima. "Ulazi u dvoranu Morača biće otvoreni u 16 sati i 30 minuta. Ulaznice će se kontrolisati elektronskim putem očitavanjem QR koda. Mjestima u dvorani biće numerisana i vodiće se računa o tome da svi zauzmu svoje mjesto", saopšteno je iz Rukometnog saveza. Navodi se da je zabranjeno unošenje tvrdih predmeta i sitnog novca. "Po procjeni biće obavljana i alkotestiranja", saopšteno je iz Rukometnog saveza.

Cijene ulaznice iznose 25 i 30 za kompletan dnevni prugram (dvije utakmice), a za kompletnu grupu D (tri dana) 65 i 80 eura.

Najjeftinije trodnevne karte od 40 eura su već rasprodate.

Duel Crne Gore i Španije počeće u 18 sati.

Bonus video: