Srpkinje tvrde da su ih Slovenci špijunirali, Slovenci kažu da su snimali rođendansko slavlje

RS Srbije se žalio Evropskoj rukometnoj federaciji, a kao dokaz dostavio fotografije sa Instagram profila predsjednice Milene Delić, na kojima se vide dvije kartonske kutije u vrhu dvorane, sa telefonom, odnosno laptopom, kojima je Slovenija tajno snimala posljednji trening Srbije pred meč odluke

10947 pregleda 17 komentar(a)
Telefon na skrivenom mjestu, Foto: Printscreen
Telefon na skrivenom mjestu, Foto: Printscreen

Rukometašice Slovenije, koje vodi Dragan Adžić, sinoć su pobijedile Srbiju 27:24 i plasirale se u drugu fazu Evropskog prvenstva, dok je srpski tim eliminisan.

Dan kasnije stigle su optužbe da je domaćin grupe koristio špijunske metode kako bi se spremio za meč odluke.

RS Srbije se žalio Evropskoj rukometnoj federaciji, a kao dokaz dostavio fotografije sa Instagram profila predsjednice Milene Delić, na kojima se vide dvije kartonske kutije u vrhu dvorane, sa telefonom, odnosno laptopom, kojima je Slovenija tajno snimala posljednji trening Srbije pred meč odluke.

EHF je obavijestio da je dobio žalbu i da je zatražio izjavu Rukometnog saveza Slovenije.

Slovenci tvrde da varanja nije bilo, mada i njihovo saopštenje djeluje pomalo neozbiljno.

"Organizacioni odbor je potvrdio da nije bilo neovlašćenog snimanja treninga reprezentacije Srbije. Za vrijeme dok je slovenačka rukometna reprezentacija trenirala u dvorani, jedna od reprezentativki Slovenije proslavila je rođendan, a ostale članice su joj tog dana priredile iznenađenje koje su takođe htjele da snime. Poslije rođendanskog iznenađenja, reprezentacija Slovenije nastavila je pripremni trening", navodi se u saopštenju.

Bonus video: