Francuskinje tvrde da su ih navijači Crne Gore pljuvali tokom meča u Skoplju

"Bila sam srećna što igramo pred velikim brojem navijača, Crna Gora je imala veliku podršku, bilo je i naših pa je atmosfera bila vruća. Ali, bila sam uznemirena i razočarana zbog ponašanja navijača Crne Gore u drugom poluvremenu", kazala je Grejs Zadi

17966 pregleda 37 komentar(a)
Francuske rukometašice, Foto: Equipes de France de Handball
Francuske rukometašice, Foto: Equipes de France de Handball

Francuske rukometašice bile su sinoć bolje od Crne Gore u prvom meču glavne runde na Evropskom prvenstvu (27:19) u vatrenoj atmosferi u dvorani u Skoplju.

"Lavice" su imale veliku podršku navijača, koji su, međutim, u dva navrata i izazvali prekid meča, kada su ubacivali predmete na teren, pa je selektor Francuskinja Olivije Krumbolc tražio reakciju zvaničnih lica...

I to, međutim, nije sve, tvrde francuske rukometašice u izjavama za francuske medije...

Golmanka Kleopatra Darlo i bek Grejs Zadi kazali da su ih navijači Crne Gore vrijeđali, a čak i pljuvali.

“Sa navijačima, koji su nas pljuvali i vrijeđali, utakmica je mogla da se promijeni u jednom trenutku, ali ostale smom čvrste", kazala je Darlo.

"Bila sam srećna što igramo pred velikim brojem navijača, Crna Gora je imala veliku podršku, bilo je i naših pa je atmosfera bila vruća. Ali, bila sam uznemirena i razočarana zbog ponašanja navijača Crne Gore u drugom poluvremenu. Počeli su da nas gađaju raznim predmetima, pljuvali su nas... To je nešto što ne bismo voljeli da gledamo na rukometnim terenima. Volimo kada je atmosfera uzavrela, pa i kada su navijači protiv nas, ali nije dobro kada se događaju takve stvari", kazala je Zadi.

Darlo
foto: Printscreen

Bonus video: