Raičević nije ozbiljnije povrijeđena, nakon dodatnih pregleda biće poznato hoće li igrati u Ljubljani

Raičević je sinoć, na meču protiv Rumunije, zbog jakog udarca u glavu u 58. minutu iznijeta sa terena na nosilima

10929 pregleda 10 komentar(a)
Raičević, Foto: Denis Dukovski/24rakomet.mk
Raičević, Foto: Denis Dukovski/24rakomet.mk

Srednji bek naše reprezentacije Milena Raičević nije doživjela ozbiljniju povredu u finišu meča protiv Rumunije u drugom kolu glavne runde Evropskog prvenstva, pokazao je skener glave i vrata koji je sinoć urađen u bolnici u Skoplju, saopšteno je iz Rukometnog saveza Crne Gore.

Raičević je zbog jakog udarca u glavu u 58. minutu iznijeta sa terena na nosilima. Poslije duela, igračica Budućnosti Bemax je pala i naletjela pravo na Sonju Serafićeanu, koja ju je nehotice udarila potkoljenicom u potiljak.

Skener je, na sreću, pokazao da nema ozbiljnih povreda, ali su doktori propisali obavezno nošenje kragne, zbog smanjene pokretljivosti vrata i velikog bola koji je prisutan i dan nakon meča u kojem je Crna Gora ostvarila pobjedu za plasman u polufinale Evropskog prvenstva.

Doktori su odredili obavezno mirovanje od nekoliko dana, uz kontinuirano praćenje stanja od strane medicinskog tima naše reprezentacije, a nakon dodatnih pregleda koji bi trebalo da budu odrađeni u Ljubljani, biće poznato da li će biti spremna da tokom finalnog vikenda bude na raspolaganju selektorki Bojani Popović.