Tatjana Brnović: Čudna utakmica, Dankinje su nas navele da igramo kako su željele

„Teška utakmica, sa mnogo borbe. Malo nam je falilo, rekla bih najviše snage. Bile smo istrajne, borile se do kraja, ali mnogo je sitnih grešaka koje su bile velike na kraju”, rekla je 24-godišnja pivotkinja

14994 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Boris Pejović
Foto: Boris Pejović

Tatjana Brnović je vodila velike borbe sa odbranom Danske, bila odlična i pred svojim golom, ali nije mogla da spriječi poraz u polufinalu.

„Teška utakmica, sa mnogo borbe. Malo nam je falilo, rekla bih najviše snage. Bile smo istrajne, borile se do kraja, ali mnogo je sitnih grešaka koje su bile velike na kraju”, rekla je 24-godišnja pivotkinja.

„Lavice” su odlično počele, povele 6:3, a onda dozvolile Danskoj seriju 8:1. Na startu nastavka su sa četiri gola izjednačile na 14:14, ali više nijednom nisu prišle na manje od minus tri.

„Čudna utakmica stvarno, morala bih još jednom da je pogledam da bih znala šta se tačno desilo. Vršile su brojne rotacije, pronalazile tim. Bile smo svježe na početku, poslije je došlo do zamora. Dug je turnir, bilo je kako je bilo”.

Problem je bio što nije bilo lopti ni za pivotkinje ni za krila.

„Skupile su nam napad bukvalno na sredinu. Bilo je nekoliko prolaza široko na desnom beku, najviše sa igračicom više, ali su mislim da su nas previše skupile i skratile nam igru. Navele su nas da igramo kako su one željele“.

Imate li snage za meč za bronzu?

„Skupićemo je do nedjelje”, obećala je Tatjana Brnović.

Bonus video: