Popović: Dva važna boda; Kepić: Timska pobjeda, sve djevojke su dale doprinos

Rukometašice Budućnosti savladale Storhamar (27:25) u 8. kolu Lige šampiona za rukometašice

7704 pregleda 2 komentar(a)
Bojana Popović, Foto: Dejan Starčević/ŽRK Budućnost
Bojana Popović, Foto: Dejan Starčević/ŽRK Budućnost

Trener rukometašica Budućnost Bemaksa, Bojana Popović bila je zadovoljna današnjom igrom i pobjedom nad Storhamarom (27:25) u 8. kolu Lige šampiona.

„Velika borba oba tima tokom čitavog meča. U drugom poluvremenu smo bolje trčale nego u prvom meču u Podgorici. Spriječile smo njihove lake golove i to nam je donijelo veće mogućnosti u napadu. Na kraju smo osvojile važna dva boda, iako je u odbrani bilo nekih situacija gdje smo mogle da pravimo faulove i budemo agresivnije. Igrale smo bez dvije važne igračice, ali Armel Atingre je ponovo bila sjajna, a i ostale djevojke su pokazale potencijal i pravu borbenost,“ ističe Bojana Popović.

Budućnost je ovom pobjedom praktično osigurala 5. mjesto u grupi B Lige šampiona. A večeras je briljirala Ilda Kepić koja je meč završila sa osam pogodaka.

„Zaustavile smo brzu igru Storhamara i to je vjerovatno bio ključ pobjede. U prvom poluvremenu smo postigle više golova iz kontri nego u nastavku meča. Ovo je timska pobjeda jer su sve djevojke dale doprinos, a ponovo je Armel Atingre blistala na golu,“ istakla je Ilda.

Bonus video: