Radmila Petrović ostaje na čelu Budućnosti, Nikola Petrović predsjednik Skupštine

Proslavljena crnogorska rukometašica, koja je prvi mandat dobila u martu 2018. godine, dobila je jednoglasnu podršku 28 delegata koji su prisustvovali sjednici Skupštine

15468 pregleda 14 komentar(a)
Radmila Petrović i Nikola Petrović, Foto: ZRK Budućnost
Radmila Petrović i Nikola Petrović, Foto: ZRK Budućnost

Radmila Petrović i u naredne četiri godine biće predsjednica Upravnog odbora Ženskog rukometnog kluba Budućnost Bemax, odlučeno je na sjednici Skupštine.

Proslavljena crnogorska rukometašica, koja je prvi mandat dobila u martu 2018. godine, dobila je jednoglasnu podršku 28 delegata koji su prisustvovali sjednici Skupštine.

"Petrović je u obraćanju delegatima, istakla da je zajedništvo najveća snaga kluba, te izrazila zahvalnost svim sponzorima i partnerima koji pružaju podršku, u prvom redu kompaniji Bemax", saopšteno je iz kluba.

"Na sjednici su izabrani i novi članovi Upravnog odbora u kojem će biti Katarina Bulatović ispred kompanije „Bemax“, Matjaž Božić – Lovćen osiguranje, Vladimir Perunović – Kodio, prof. dr Milica Vukotić – Univerzitet Donja Gorica, Vuksan Vuksanović – Glavni grad Podgorica, Milena Raičević – kapitenka Budućnosti Bemax, Srđan Markoč – predstavnik osnivača i Miodrag Maksimović – preduzetnik", navodi se u saopštenju.

Jednoglasnu podršku za novog predsjednika Skupštine dobio je proslavljeni crnogorski trener i dugogodišnji član Upravnog odbora – Nikola Petrović.

"Uoči početka sjednice, direktorica kluba Maja Bulatović uručila je zahvalnicu dugogodišnjem predsjedniku Upravnog odbora i Skupštine kluba Branimiru Gvozdenoviću za doprinos razvoju ŽRK Budućnost Bemax", navedeno je iz kluba.

Bonus video: