Budućnost protiv Lokomotive, Jelena Vukčević: Prihvatamo ulogu favorita

Meč se igra u subotu od 16 sati u "Bemax areni"

1837 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Dejan Starčević/ŽRK Budućnost
Foto: Dejan Starčević/ŽRK Budućnost

Budućnost Bemax je prvi put ove sezone favorit pred svojim navijačima i želi dva boda u duelu sa Lokomotivom, rekla je Jelena Vukčević, desni bek "plavih".

Budućnost i Lokomotiva odigraće u subotu utakmicu 12. kola EHF Lige šampiona.

Prvi međusobni duel u Zagrebu pripao je podgoričkom timu 25:24.

Budućnost je u dosadašnjem dijelu takmičenja ostvarila četiri pobjede, remi i šest poraza, dok je Lokomotiva osvojila bod.

"U Zagrebu su sve igračice bile su agresivne, neće faliti toga ni ovog puta. Imamo dosta motiva, posebno jer igramo kod kuće, a svaka od nas se uželjela nastupa u "Bemax areni". Probaćemo da smanjimo greške, posebno iz utakmica sa Rapidom i Mecom", rekla je Vukčevićeva.

Ona je naglasila da tim naporno trenira i trudi se da ispravi greške.

"Nadam se dobroj partiji. Prvi put smo favoriti kod kuće, ima pritiska, ali je i privilegija što smo u takvoj ulozi. Daćemo sve do sebe, energija će biti na zavidnom nivou, podrška unutar ekipe neće faliti, a to nam može donijeto dobar rezultat. Nadam se da ćemo ih nadmudriti na terenu", kazala je Jelena Vukčević.

Lijevi bek Mari Plamenova Tomova očekuje da Budućnost u prvom meču pred svojim navijačima ove sezone prikaže najbolju partiju.

"Sigurna sam da ćemo na teren izaći sa dobrom energijom. Pokušaćemo da smanjimo greške na minimum i takva igra može nam donijeti bodove", rekla je Plamenova Tomova.

Subotnji duel počinje u 16 sati.

Bonus video: