Bojana Popović: Rezultat nam je dao mogućnost da priliku dobiju sve igračice

"Velika borba i zaslužena pobjeda. Naša želja je bila da osvojimo dva boda i u tome smo i uspjele. Dobro smo se spremile za Lokomotivu, nije bilo lako, a veoma je važno i to što su sve igračice dobile priliku", kazala je mlada golmanka Andera Škerović

4143 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Dejan Starčević/ŽRK Budućnost
Foto: Dejan Starčević/ŽRK Budućnost

Nova pobjeda rukometašica Budućnost Bemaxa, ukupno peta u sezoni u Ligi šampiona, upisana je u duelu sa Lokomotivom iz Zagreba.

"Plave" su nadigrale rivala i slavile bez problema - 25:18 za zadovoljstvo trenera Bojane Popović.

"Viđena je velika borba tokom svih 60 minuta. To smo i očekivale, zato i broj postignutih golova nije bio na visokom nivou. Oba tima su više bila fokusirana na odbranu. Bilo je važno da pružimo dobro izdanje i napravimo lijepu uvertiru za ono što nas očekuje u nastavku sezone. Sa ova dva boda smo osigurale petu poziciju u grupi, a rezultat nam je dao mogućnost da priliku dobiju sve igračice koje su pokazale da je budućnost pred njima", rekla je Bojana Popović.

Šansu je među stativama dobila i mlada Andrea Škerović, koja je upisala šest odbrana, uključujući i sedmerac.

"Velika borba i zaslužena pobjeda. Naša želja je bila da osvojimo dva boda i u tome smo i uspjele. Dobro smo se spremile za Lokomotivu, nije bilo lako, a veoma je važno i to što su sve igračice dobile priliku", kazala je Škerovićeva.

Bonus video: