Katarina Bulatović pojasnila: Nisam sportska direktorka Budućnosti, nego menadžerka kluba

„Želim da napomenem da ovim svojim volonterskim angažmanom i kao član olimpijske porodice radim ujedno na ojačavanju ekipe koja će naredne godine u Parizu jurišati na medalju”, poručila je legenda crnogorskog rukometa

10346 pregleda 12 komentar(a)
Foto: Dejan Starčević/ŽRK Budućnost Bemax
Foto: Dejan Starčević/ŽRK Budućnost Bemax

Iako je juče ŽRK Budućnost Bemax objavio da je Katarina Bulatović nova sportska direktorica, legenda crnogorskog rukometa će ipak imati drugačiju ulogu u klubu sa kojim je osvojila dvije Lige šampiona.

Naime, 38-godišnjakinja koja je dres „plavih” u tri navrata ukupno nosila osam i po godina ubuduće će biti sportska menadžerka, a ne direktorica. Razlog je jasan - ulogu sportske direktorice obavlja u Crnogorskom olimpijskom komitetu.

Bulatovićeva se preko kluba obratila medijima sa pojašnjenjem.

„Iako iznenađena pozivom uprave ŽRK Budućnost Bemax da budem sportska direktorica kluba, čast mi je i zadovoljstvo da kao sportska direktorica Crnogorskog olimpijskog komiteta dam doprinos u narednoj sezoni klubu kome pripadam i u kome sam dosegla najveće sportske visine”.

„Sa pozicije sportskog menadžera kluba želim da, dovođenjem novih igračica i motivisanjem već prisutnih, uz podršku uprave, sponzora i prijatelja, prizovemo onu atmosferu kad je ‘Morača’ bila neosvojiva tvrđava i da ‘izvezemo’ još jednu zlatnu zvjezdicu iznad našeg grba”.

„Želim da napomenem da ovim svojim volonterskim angažmanom i kao član olimpijske porodice radim ujedno na ojačavanju ekipe koja će naredne godine u Parizu jurišati na medalju”, poručila je Bulatovićeva.

Suština se, ipak, ne mijenja. Popularna Kaća će sa mjesta menadžerke kluba učiniti sve da u Budućnost dovede atraktivna imena, možda baš i neke crnogorske igračice...