Lazović: Mogli smo i ranije da prelomimo utakmicu

„Prava muška borba. Dali smo 100 odsto mogućnosti, sitnice su prelomile, jedna ili dvije lopte. Potrudićemo se da na sljedećoj utakmici damo još više, da probamo da dobijemo”, poručio je iskusni pivot nakon poraza od Slovenije 32:29

5347 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Luka Zeković
Foto: Luka Zeković

Vuk Lazović je vodio veliku bitku sa igračima Slovenije, u odbrani napravio bezbroj prekida, dao četiri gola, ali nije bilo dovoljno.

Tim Uroša Zormana je prvi savladao rukometaše Crne Gore u „Morači”...

„Prava muška borba. Dali smo 100 odsto mogućnosti, sitnice su prelomile, jedna ili dvije lopte. Potrudićemo se da na sljedećoj utakmici damo još više, da probamo da dobijemo. Čestitke Sloveniji na fer i poštenoj utakmici”, poručio je iskusni pivot.

Pri rezultatu 29:30, na malo više od minut do kraja, „lavovi” su osvojili loptu. Gol Slovenije je bio prazan, ali to niko nije vidio, a Branko Vujović je predao loptu pravo u ruke Blažu Jancu. To je bio kraj...

„Mnogo lopti je tu bilo u igri, mogli smo i ranije da prelomimo utakmicu. Ali, kad je puls na 300, dešavaju se takve greške. Trudićemo se da ih ispravimo, da ne bude takvih situacija na narednoj utakmici”, istakao je najiskusniji reprezentativac.

Bonus video: