Bojana Popović: Glupe greške i loši šutevi nas koštali, ali sam ponosna na djevojke

„Kao i na prvom meču, stvarale smo šanse, imale dobre pozicije, ali smo i dosta promašivale. U posljednjih pet minuta bilo je i glupih grešaka, tako da je konačna razlika mogla da bude i manja. Vjerujem da ćemo biti bolje naredne sezone i da se nećemo zaustaviti u osmini finala”, poručila je Milena Raičević nakon poraza od Ferencvaroša (27:22) i eliminacije iz Lige šampiona

3865 pregleda 8 komentar(a)
Foto: ŽRK Budućnost
Foto: ŽRK Budućnost

Drugim porazom od Ferencvaroša za sedam dana (27:22), rukometašice Budućnost Bemaxa su završile nastup u Ligi šampiona.

Neiskustvo, nedostatak ljevaka na poziciji desnog beka, kao i promašeni ziceri u završnici, kada je propuštena prilika da se dođe do izjednačenja, opet su skupo koštali tim Bojane Popović.

„Čestitke Ferencvarošu na plasmanu u četvrtfinale, želim mu uspjeh u dvomeču protiv Meca. Ovo je bila dobra borba, kao i na prvoj utakmici. Parirale smo im do posljednjih pet minuta, na kraju smo imale nekoliko glupih grešaka i loših šuteva, ali ponosna sam kako su djevojke odigrale danas. Borile su se tokom čitavog meča, ovo je dobar korak ka onome što nas očekuje u narednoj sezoni, odnosno način kako bi trebalo da igramo u gostima”, rekla je Popovićeva.

Milena Raičević je odigrala odličan meč, postigla šest golova, ali je sredinom 2. poluvremena napustila igru, jer je dobila nezgodan udarac.

„Borile smo se i parirale protivniku do 55. minuta. Ponosna sam na moj tim jer imamo mlad sastav, a trudile smo se da budemo na potrebnom nivou u oba pravca. Kao i na prvom meču, stvarale smo šanse, imale dobre pozicije, ali smo i dosta promašivale. U posljednjih pet minuta bilo je i glupih grešaka, tako da je konačna razlika mogla da bude i manja. Vjerujem da ćemo biti bolje naredne sezone i da se nećemo zaustaviti u osmini finala”, poručila je Raičevićeva.

Bonus video: