Povratak u Krim: Tatjana Brnović ponovo kod Dragana Adžića

Crnogorska "kolonija" u ekipi iz "Stožica" tako će se dodatno uvećati, s obzirom na to da Krim trenira naš trofejni stručnjak Dragan Adžić, Jovanka Radičević već nosi dres "krimovki", a sljedeće sezone stiže i Itana Grbić

4173 pregleda 3 komentar(a)
Brnović i Adžić iz vremena u Budućnosti, Foto: Dejan Starčević/ŽRK Budućnost
Brnović i Adžić iz vremena u Budućnosti, Foto: Dejan Starčević/ŽRK Budućnost

Zbog rata u Ukrajini u finišu prošle sezone umjesto u Rostovu završila je u slovenačkom Krimu, a nakon godine provedene u francuskom Brestu, vratiće se u Ljubljanu.

Tatjana Brnović, pivot rukometne reprezentacije Crne Gore, naredne sezone ponovo će igrati za Krim, objavio je velikan iz Slovenije.

Crnogorska "kolonija" u ekipi iz "Stožica" tako će se dodatno uvećati, s obzirom na to da Krim trenira naš trofejni stručnjak Dragan Adžić, Jovanka Radičević već nosi dres "krimovki", a sljedeće sezone stiže i Itana Grbić.

Brnovićeva je sa Krimom potpisala dvogodišnji ugovor.

"Zaista sam srećna što sam se vratila u Krim. Radujem se izazovima i nestrpljivo čekam sljedeću sezonu", navodi Krim na Instagramu Tatjanine riječi.

Prije odlaska iz Crne Gore ona je nosila dres Budućnosti (takođe sarađivala sa Adžićem), a već godinama je jedna od najboljih rukometašica Crne Gore.

Bonus video: