Ni povreda ga nije zaustavila: Grbović treći put u idealnoj postavi rumunskog šampionata

Iskusni Pljevljak je već pet godina prva zvijezda kluba iz Rumunije, u čijem je dresu uvijek blistao i u nacionalnim takmičenjima, ali i u evropskim, kao i u SEHA ligi

3714 pregleda 47 reakcija 1 komentar(a)
Foto: IHF
Foto: IHF

Iako je doživio tešku povredu ramena na Svjetskom prvenstvu u Poljskoj i Švedskoj, zbog čega je propustio veći dio druge polusezone, za rumunske ljubitelje rukometa nije bilo dilema - Nemanja Grbović je treći put u karijeri član idealne postave šampionata Rumunije.

Iskusni Pljevljak je već pet godina prva zvijezda kluba iz Rumunije, u čijem je dresu uvijek blistao i u nacionalnim takmičenjima, ali i u evropskim, kao i u SEHA ligi.

Grbović (33) je odavno prvi pivot crnogorske reprezentacije, a koliko je nedostajao "lavovima" najbolje se vidjelo na četiri utakmice koje je vodio Vlado Šola.

Bez prve opcije na crti, tim je često patio u napadu, zbog čega je dva pita izgubio od Slovenije, a jednom od Bosne i Hercegovine.

Popularni Grbo će biti veliki adut Crne Gore i na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj, na kojem su rivali u grupi Island, Mađarska i Srbija.

Bonus video: