Na poziv legendarnog Dinara "lavovi" će se pripremati na Karibima

"Reprezentacija će se okupiti u nedjelju, 18. juna, dva dana će trenirati u Podgorici, nakon čega putuje u Gvadelup, gdje će igrati protiv domaće selekcije koju čine igrači koji nastupaju u prvoj i drugoj francuskoj ligi"

4779 pregleda 2 komentar(a)
Šola, Foto: Federata e Hendbollit e Kosovës
Šola, Foto: Federata e Hendbollit e Kosovës

Poziv legende i egzotično putovanje - kombinovani sastav rukometaša Crne Gore dio priprema tokom ovog ljeta odradiće na Karibima i to kao gosti francuske legende i jednog od najboljih odbrambenih igrača svih vremena Didijea Dinara.

Selektor "lavova" Vlado Šola za pripreme u Gvadelupu - jedna francuskih prekomorskih teritorija - pozvao je 16 igrača. I to one koji su imali manju minutažu u posljednjim akcijama nacionalnog tima, kao i one koji do sada nijesu imali priliku da debituju za Crnu Goru ili su bili u mlađim reprezentativnim selekcijama.

"Reprezentacija će se okupiti u nedjelju, 18. juna, dva dana će trenirati u Podgorici, nakon čega putuje u Gvadelup, gdje će igrati protiv domaće selekcije koju čine igrači koji nastupaju u prvoj i drugoj francuskoj ligi", saopšteno je iz Rukometnog saveza Crne Gore.

Dinar danas trenera Ivri, koji će biti domaćin našem nacionalnom timu tokom boravka na malom ostrvu u Karipskom moru.

Na spisku Vlada Šole za ove akcije nalaze se:

Golmani: Nikola Matović i Haris Suljević

Krila: Luka Radović, Vojislav Đukić, Darko Đurković i Filip Vujović

Pivoti: Miodrag Ćorsović, Mihailo Šćekić i Luka Vujović.

Bekovi: Luka Vukićević, Arsenije Dragašević, Luka Barjaktarović, Radojica Čepić, Risto Vujačić, Andrej Dobrković i Vasilije Kaluđerović.

Bonus video: