Mlade "lavice" poražene od Švedske, igraće za sedmo mjesto na EP

Bez obzira što su na kraju bile daleko od medalja, dame Igora Markovića na ovom turniru nisu razočarale - uostamom igrale su neriješeno sa vicešampionom Evrope Danskom, a do kraja bile u igri i sa prvakom Mađarskom

6111 pregleda 0 komentar(a)
Marković sa svojim rukometašicama, Foto: RSCG
Marković sa svojim rukometašicama, Foto: RSCG

Bile su blizu da u paklenoj konkurenciji izbore polufinale, ali na kraju će morati da se zadovolje utakmicom za 7. mjesto.

Juniorke Crne Gore poražene su od Švedske 30:28 u prvom meču razigravanja rukometnom Evropskom prvenstvu u Rumuniji, pa će protiv poraženog iz okršaja Francuske i Švajcarske, igrati za sedmo mjesto

U još jednom neizvjesnom meču naše mlade rukometašice na poluvremenu su imale dva gola minusa (16:14), u nastavku preokrenule i do kraja bile u igri da dođu do pobjede. Švedska je ipak, u trenucima odluke bila bolja i došla je do prilike da se bori za peto mjesto na prvenstvu.

Jelena Vukčević, Anđela Milošević i Ivana Vujadinović postigle su po šest golova protiv Švedske, dok je Andrea Škerović upisala isti broj odbrana.

Bez obzira što su na kraju bile daleko od medalja, dame Igora Markovića na ovom turniru nisu razočarale - uostamom igrale su neriješeno sa vicešampionom Evrope Danskom, a do kraja bile u igri i sa prvakom Mađarskom.

Bonus video: