Bojana Popović: Moramo da budemo strpljive, potrebno nam je vrijeme

„Mislim da je lijepa budućnost pred nama, samo moramo da identifikujemo probleme i da ih riješimo. Možemo da budemo mnogo bolje i igramo znatno uzbudljivije utakmice”, istakla je Noemi Hafra nakon poraza od Đera (37:19)

14530 pregleda 38 reakcija 38 komentar(a)
Foto: Dejan Starčević/ŽRK Budućnost
Foto: Dejan Starčević/ŽRK Budućnost

Kao i prije dvije sedmice u Odenzeu, rukometašice Budućnost Bemaxa su odigrale očajno prvih 30 minuta, gubile od Đera 23:8, pa je bilo logično da dožive najteži poraz u istoriji kluba (37:19).

I Bojana Popović je priznala da njen tim nije bio spreman za borbu od početka.

„Čestitke Đeru, nismo bile spremne od početka. Imale smo puno problema u napadu u 1. poluvremenu, one su davale lake golove. Znale smo da će biti teško, da ćemo morati da se borimo u napadu i budemo čvrste u odbrani, ali smo bile previše meke u duelima. U tome smo bile bolje u 2. poluvremenu”, rekla je Popovićeva.

Šefica stručnog ptaba smatra da je današnja utakmica bila gotovo istovjetna utakmica onoj u Odenzeu.

„Ni tada nismo bile spremne za početak, a u 2. poluvremenu smo odigrale bolje na oba kraja terena. Moramo da nastavimo da radimo i nađemo igračice koje će igrati sve bolje iz meča u meč. Imamo nekoliko povrijeđenih, želimo da sve djevojke da podignemo na veći nivo, ali za to je potrebno vrijeme i zbog toga su ovakvi rezultati. Moramo da budemo strpljive i da se borimo do kraja”, poručila je Popovićeva.

Noemi Hafra smatra da Budućnost može da igra mnogo bolje nego što trenutno pokazuje.

„Moramo da otkrijemo zašto pravimo ovoliko grešaka i dopuštamo lake golove protivnicama. To je ključ. Mislim da je lijepa budućnost pred nama, samo moramo da identifikujemo probleme i da ih riješimo. Možemo da budemo mnogo bolje i igramo znatno uzbudljivije utakmice”, istakla je djevojka koja za „plave” igra na pozajmici iz Đera.

Bonus video: