Nada Ćorović: Jako sam srećna zbog ovakvog debija

„Posebno mi je zadovoljstvo, jer mi je ovo prva utakmica u reprezentaciji, i to u Podgorici. Jako sam srećna i ponosna na djevojke. Igrale smo za Đinu, svim srcem, i pokušale da ispoštujemo sve što je selektorka tražila”, rekla je 22-godišnja Nikšićanka

8178 pregleda 4 komentar(a)
Foto: Stefan Ivanović/Matchlens
Foto: Stefan Ivanović/Matchlens

Nada Ćorović je, za razliku od sestre Nataše, zaobilaznim putem stigla do reprezentacije Crne Gore.

Iz Levalee je otišla u Juventu Mihalovce, bila u Italiji i Jagodini, prije nego što je potpisala francuski Bezanson, gdje je igrama skrenula pažnju Bojane Popović.

Protiv Turske je dobila šansu u 2. poluvremenu i sa dva efektna gola pokazala da može da bude opcija na lijevom beku, pogotovo sada, jer nema povrijeđene Đurđine Jauković.

„Posebno mi je zadovoljstvo, jer mi je ovo prva utakmica u reprezentaciji, i to u Podgorici. Jako sam srećna i ponosna na djevojke. Igrale smo za Đinu, svim srcem, i pokušale da ispoštujemo sve što je selektorka tražila. Jedva čekam sljedeću utakmicu i nadam se pobjedi”, rekla je 22-godišnja Nikšićanka.

Turska je odolijevala „lavicama” do odmora (16:14), u nastavku nije imala šansi.

„Prvih 10 minuta nam je trebalo da se malo 'probije' led, bilo je teško, ali je poslije sve došlo na svoje. Igra je bila sve bolja, samim tim je i rezultat došao”.

Crna Gora u nedjelju gostuje Bugarskoj.

„Meni će taj meč sigurno značiti. Već sjutra ćemo gledati video, počinjemo da se spremamo za utakmicu. Vidjećemo šta nas očekuje, moramo da se spremimo kao i za svakog drugog protivnika. Utakmica će nam poslužiti i za uigravanje za Svjetsko prvenstvo, jedva je čekam”, poručila je Ćorovićeva.

Bonus video: