Bojana Popović: Igračice se borile koliko su mogle, Debrecin zasluženo pobijedio

„Loše smo krenule, ali smo uspjele da se vratimo. U drugom poluvremenu djevojke su se borile, ali nismo pronašle način da dođemo do preokreta”, istakla je šefica stručnog štaba Budućnost Bemaxa nakon praza u Mađarskoj (27:22)

12152 pregleda 17 komentar(a)
Foto: Luka Stanković
Foto: Luka Stanković

Tek je pet utakmica prošlo, a rukometašice Budućnost Bemaxa već imaju četiri poraza.

Tim Bojane Popović je drugi put zaredom izgubio u Mađarskoj, ovog puta od Debrecina (27:22).

„Znale smo da će biti teško u Debrecinu, jer smo igrale protiv tima koji se bori tokom čitavog meča. Rival je pokazao veliki potencijal u dosadašnjem dijelu sezone i bilo je jasno da moramo da se borimo tokom svih 60 minuta. Loše smo krenule, ali smo uspjele da se vratimo. U drugom poluvremenu djevojke su se borile, ali nismo pronašle način da dođemo do preokreta”, istakla je Popovićeva.

Šefica stručnog štaba se nada da će njen tim igrati bolje kako sezona bude odmicala.

„Igračice su se borile koliko su mogle. Moramo da vidimo greške koje smo pravile i u kojim segmentima možemo bolje u narednim mečevima. Moramo da napravimo dobru analizu i nastavimo da podižemo nivo igre”, rekla je Popovićeva.

Budućnost je porazom od direktnog rivala za 6. mjesto dovela u pitanje plasman u osmi finala.

„Razočarana sam, jer smo se naporno pripremale za ovaj meč. Bila je ovo utakmica u kojoj smo mogle da dođemo do dva boda, ali u tome, nažalost, nismo uspjele. U 2. poluvremenu smo pokušale da se vratimo, ali domaćin nam to nije dozvolio”, naglasila je Noemi Hafra.

Bonus video: