Bojana Popović: Ponosna sam kako su djevojke igrale 60 minuta

„Ovo je važan bod za nas u borbi za plasman u osminu finala. Drago mi je što smo pokazale borbenost tokom svih 60 minuta. Biće zanimljiva utakmica i naredne subote u Podgorici”, istakla je Kalidijatu Nijakate

9483 pregleda 10 komentar(a)
Foto: Dejan Starčević/ŽRK Budućnost
Foto: Dejan Starčević/ŽRK Budućnost

Igračice su pokazale borbenost tokom čitavog meča i zasluženo došle do velikog boda, kazala je Bojana Popović nakon remija Budućnost Bemaxa protiv Bresta (20:20) u 7. kolu Lige šampiona.

„Brest je pokazao veliku borbenost, znale smo da će biti teško, jer je ovo i za njih bila važna utakmica. Ponosna sam kako su djevojke igrale svih 60 minuta, borile su se i to je bilo evidentno. Najvažnije je da pokažemo borbenost tokom čitavog meča, da se djevojke međusobno podržavaju, a srećne smo što smo pogodile u posljednjim trenucima. Bod na strani je veliki za nas, sada smo fokusirane na sljedeći meč i želimo da napravimo dodatni pomak u našoj igri”, rekla je šefica stručnog štaba.

Francuska reprezentativka Kalidijatu Nijakate je postigla tri gola protiv svog kluba čiji dres je nosila tri godine.

„Drago mi je što sam ponovo igrala u ovoj sjajnoj atmosferi, bilo je predivno. Ovo je važan bod za nas u borbi za plasman u osminu finala. Drago mi je što smo pokazale borbenost tokom svih 60 minuta, znale smo da će biti teško i to je najvažnije. Biće zanimljiva utakmica i naredne subote u Podgorici”, istakla je Nijakate.

Bonus video: