Milošević nakon poraza od Kadetena: Rastemo kao tim, izgubili smo zbog tehničkih grešaka

„Dosta je pozitivnih utisaka. Da smo odigrali 1. poluvrijeme kao protiv Flenzburga, mislim da bismo vodili četiri razlike. Odigrali smo kvalitetno, borili se fenomenalno u pojedinim trenucima, ali izgubili smo zbog tehničkih grešaka”, naglasio je Pero Milošević nakon 26:29 u „Bemax areni”

9014 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Stefan Ivanović/Matchlens
Foto: Stefan Ivanović/Matchlens

Nijednom do sada u EHF Evropskoj ligi rukometaši Lovćena nisu bili bliži prvim bodovima, ali su opet ostali bez ičega - tim Pera Miloševića je u uzbudljivoj završnici ostao bez snage i izgubio od Kadeten Šafhauzena 29:26 u „Bemax areni”.

Milošević, ipak, nije bio nezadovoljan.

„Dosta je pozitivnih utisaka. Da smo odigrali 1. poluvrijeme kao protiv Flenzburga, mislim da bismo vodili četiri razlike. Odigrali smo kvalitetno, borili se fenomenalno u pojedinim trenucima, ali izgubili smo zbog tehničkih grešaka. Rastemo kao tim, sve bolje igramo, ali moramo još bolje da treniramo i da uključimo još igrača, imamo i nekoliko povrijeđenih. Publika nas je nosila, imali smo priliku da uđemo u posljednji minut sa šansama za makar remi, ali kiksali smo, posebno u jednom napadu s igračem više”, istakao je Milošević.

Grčki arbitri Džaferopulos i Betman su u finišu sudili dva nepostojeća sedmerca za švajcarski tim, što je naljutilo iskusnog trenera.

„To su uradili kod jedan razlike za njih. Ipak su oni veće ime, ulažu mnogo posljednjih desetak godina, igrali su Ligu šampiona... Malo je i to prevladalo, iako smo igrali kod kuće. Bili smo ravnopravni skoro do kraja, našim glupostima i tehničkim greškama nismo uspjeli da u posljednjih 30 sekundi budemo u igri makar za bod”, naglasio je Milošević.

Bonus video: