Bojana Popović: Biće opasno ako pomislimo da je remi u Brestu veliki rezultat

Meč sa Francuskinjama je u subotu od 18 sati u "Bemax areni"

4137 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Dejan Starčević/ŽRK Budućnost
Foto: Dejan Starčević/ŽRK Budućnost

Druga pobjeda u Ligi šampiona bi bitno popravila situaciju na tabeli pred pauzu od skoro dva mjeseca - rukometašice Budućnost Bemaxa u subotu (18) dočekuju Brest i žele da drugi put u sedam dana pokažu da imaju lijek za francuskog predstavnika.

Prošle subote je bilo neriješeno - golom Nađe Kadović tri sekunde prije kraja - "plave" sada žele više.

"Ako slavimo to znači da se vraćamo u trku za osminu finala. U nekim našim kalkulacijama računale smo na možda šest bodova, a ovako bismo ih imale pet... Moramo da budemo realni, nismo kvalitetne da pobijedimo Odenze, Đer, najveće timove... Ali, vjerujem da ćemo u drugom dijelu sezone da se podignemo i da takvim rivalima možemo da se suprotstavimo", rekla je Bojana Popović.

Sjutrašnji meč sa Brestom može da bude teži od onog prvog, smatra legendarna rukometašica.

"Opasna je utakmica ako pomislimo da je remi u Brestu neki veliki rezultat. Jeste uspjeh za nas poslije svega kroz šta smo prošle, a o čemu više neću da pričam. Dakle, ovo je izazov u koji moramo da uđemo hrabro, kao što smo igrale u Francuskoj. Aimamo potencijal da budemo još hrabrije i bolje na našem terenu, nadam se i uz pomoć navijača, koja nam je itekako potrebna", istakla je Popovićeva.

Bonus video: