Bojana Popović: Od starta se vidjelo da igračice nemaju stav i energiju

„U 1. poluvremenu smo napravile veliki broj tehničkih grešaka i to nas je koštalo velikog minusa, koji nas je i odveo u ovako ubjedljiv poraz”, rekla je Tanja Ivanović nakon poraza od Bresta (34:21)

8770 pregleda 20 reakcija 20 komentar(a)
Foto: Dejan Starčević
Foto: Dejan Starčević

Porazom od Bresta (34:21), rukometašice Budućnost Bemaxa su maltene zatvorile vrata osmine finala Lige šampiona.

Bojana Popović je bila razočarana i poručila da je „od starta je bilo evidentno da igračice nemaju stav i energiju koja je potrebna da se savlada favorizovani protivnik”.

„Nije bilo ni pobjedničkog mentaliteta koji smo pokazale u prvom meču u Brestu, a upravo je to neophodno ovom timu. Stvorila se loša energija i u 1. poluvremenu smo poklonile protivniku 10 golova iz naših grešaka. Teško je bilo da se vratimo, iako smo dobro krenule u nastavku, ali smo ponovo promašile neke zicere. Brest je to kažnjavao i došao do ubjedljive pobjede”, istakla je Popovićeva.

Već u 1. poluvremenu na terenu je bilo svih sedam bekova, ali se ništa nije promijenilo.

„Morale smo da odigramo bolje u napadu, a na kraju su nas tehničke greške i laki golovi rivala koštali ovog rezultata. Napad je bio nesiguran, pokušala sam sa dosta rotacije, ali nije nam išlo”, naglasila je šefica stručnog štaba.

Tanja Ivanović
foto: Dejan Starčević

Tanja Ivanović je bila najefikasnija sa šest golova.

„U 1. poluvremenu smo napravile veliki broj tehničkih grešaka i to nas je koštalo velikog minusa, koji nas je i odveo u ovako ubjedljiv poraz. Teško je bilo da stignemo zaostatk u nastavku. Moramo mnogo više da radimo, da pokažemo veću borbenost i da budemo sigurnije u nastavku sezone”, rekla je djevojka koja je nedavno proslavila 27. rođendan.

Bonus video: