Milena Raičević: Nisam znala da je odnos selektorke i mene narušen, moja reprezentativna karijera nije završena

"Zato molim cjelokupnu crnogorsku javnost da ovu temu zaključimo, a djevojkama damo pun vjetar u leđa, jer im je to sad najpotrebnije zato što nije bitna Milena ili Bojana, bitna je Crna Gora, zato - za Crnu Goru SVI", poručila je Milena Raičević

40000 pregleda 84 reakcija 81 komentar(a)
Milena Raičević, Foto: Stefan Ivanović/RSCG
Milena Raičević, Foto: Stefan Ivanović/RSCG

Milena Raičević se obratila javnosti nakon što je selektorka reprezentacije Crne Gore Bojana Popović kazala da se povjerenje između njih dvije "izgubilo".

Raičevićeva je kazala da nije znala da je odnos između njih dvije narušen, a poručila je i da njena reprezentativna karijera nije završena.

Popovićeva je juče objavila spisak igračica za Svjetsko prvenstvo, a na njemu se nije našla doskorašnja kapitenka, zato što je tužila Budućnost Bemax zbog neisplaćenih zarada.

Reagovanje Milene Raičević prenosimo integralno:

"Nisam se obraćala kada je klub u pitanju i neću, jer smatram da je ono što se u klubu dešava odnos između nas koji se može jedino riješiti tamo gdje mu i pripada po ugovoru. Pošto dogovorom nije moglo i svjesna svih posljedica po mene po svakom pitanju, nisam htjele da narušavam taj odnos mojim javnim reagovanjima. Današnje obraćanje je isključivo povodom obraćanja selektorke i njene današnje izjave 'da je naš odnos narušen' i da zbog toga nisam u reprezentaciji".

"Želim samo reći da je sve bilo kako treba u odnosu između selektorke i mene, čak i nakon suspenzije od kluba nisam vjerovala da postoji ikakav problem između nje i mene dok danas nisam pročitala saopštenje da je naš odnos narušen. Kao selektorka sa tolikim igračkim i trenerskim iskustvom jednim razgovorom je mogla otkloniti dileme da li postoji problema i povjerenja. No, svakome na obraz. Naravno, svjesna da su ovakvom njenom odlukom moji snovi o Svjetskom prvenstvu završeni, obećavam svima da ću ipak nastaviti da sanjam svoje snove i da moja reprezentativna karijera nije završena, ko god da je selektor. Zato ne želim dalje da produbljujem bilo kakvu raspravu na ovu temu, jer je ovim djevojkama koje su na spisku (a one su prave heroine naše države) prije svega potrebna naša podrška i zajednička energija da pokušaju da izbore četvrtfinale i kvalifikacije za OI".

"Drage moje 'lavice', vjerujem da vi to možete. Volim vas i navijaću svim srcem za vas, jer vi ste i moja snaga, a vaš uspjeh je i moj. Zato molim cjelokupnu crnogorsku javnost da ovu temu zaključimo, a djevojkama damo pun vjetar u leđa, jer im je to sad najpotrebnije, zato što nije bitna Milena ili Bojana, bitna je Crna Gora, zato - za Crnu Goru SVI", poručila je Milena Raičević.

Bonus video: