Bojana Popović: Sada imamo realniju sliku šta možemo da očekujemo na SP

„U duelu protiv Hrvatske probale smo obje zone u odbrani, većina igračica je bila u rotaciji, iako nažalost nije bilo mogućnosti da svih 18 dobiju priliku”, istakla je selektorka „lavica” nakon poraza od Hrvatske (26:25)

8677 pregleda 8 komentar(a)
Foto: Boris Pejović
Foto: Boris Pejović

Pobjedu nad Kongom (33:26) i poraz od Hrvatske (26:25) upisale su rukometašice Crne Gore na jedinim pripremnim utakmicama za Svjetsko prvenstvo.

Selektorka Bojana Popović smatra da su provjere u Novigradu bile korisne.

„Imale smo dvije odlične provjere u Hrvatskoj protiv dva potpuno različita protivnika. Najvažnije je da su sve djevojke ostale zdrave i da u kompletnom sastavu putujemo na Svjetsko prvenstvo. U duelu protiv Hrvatske probale smo obje zone u odbrani, većina igračica je bila u rotaciji, iako nažalost nije bilo mogućnosti da svih 18 dobiju priliku”, istakla je Popovićeva.

„Lavice” već sjutra iz Zagreba lete u Kopenhagen, odakle će produžiti ka Helsingborgu, gdje će od četvrtka do ponedjeljka igrati u grupi A sa Kamerunom, Paragvajem i Mađarskom.

„Vidjele smo dosta korisnih stvari i sada imamo realniju sliku šta možemo da očekujemo na Svjetskom prvenstvu. Ne bih izdvajala nijednu igračicu, najvažnije je da su sve dale doprinos i da su ostale zdrave pred sjutrašnji put za Švedsku”, poručila je selektorka.

Bonus video: