Mađarski mediji: Bojana Popović slavila spektakularnim plesom, a imala je i razloga za to

Reakcije iz Mađarske nakon poraza od Crne Gore u derbiju grupe B na Svjetskom prvenstvu

25140 pregleda 12 komentar(a)
Bojana Popović je znala da proslavi veliki trijumf nad Mađarskom, Foto: Printscreen X/IHF
Bojana Popović je znala da proslavi veliki trijumf nad Mađarskom, Foto: Printscreen X/IHF

Kolaps nakon odmora - tim riječima je mađarski "Nemzeti sport" opisao utakmicu rukometašica te zemlje sa Crnom Gorom u jedinom derbiju grupe B na Svjetskom prvenstvu.

Naša reprezentacija spektakularnom igrom u drugom poluvremenu "razbila" je Mađarsku (24:18) i u Geteborg i glavnu rundu nosi maksimalna četiri boda.

"Iako su kladionice davale veće šanse Mađarskoj (kvota 1,35, a na Crnu Goru četiri) bilo je jasno i prije utakmice da će se u Helsinborgu voditi velika borba", dodaje "Nemzetisport".

Mediji iz Mađarske prenose i izjavu desnog beka Nikolet Pap, koja je istakla kako je Mađaricama sinoć u "Helsinborg areni" golmanka Marta Batinović "ušla u glavu".

Portal "Index.hu" podsjeća da je Crna Gora u Skandinaviju došla bez tri važne igračice iz prethodnog perioda Jovanke Radičević, Milene Raičević i Đurđine Jauković.

"I pored tri gola prednosti nakon prvog poluvremena, Mađarska je poražena o Crne Gore", dodaje "Index".

"Nemzetisport" se prisjetio i detalja sa crnogorske klupe u finišu meča...

"Crnogorska selektorka Bojana Popović svaki njihov gol u posljednjim minutima proslavila je spektakularnim plesom pored klupe, a imala je i razloga za radost - pobjedom 24:18 njena selekcija je stekla ogromnu prednost u odnosu na Mađarsku".

Bonus video: